Friday 28 October 2016

Κουλά

- Είμαι πριγκίπισσα εγώ - Disney Rules!  λαλεί μου η άλλη  (Μετά τα Hello Kitty rules που σας έλεγα τες προάλλες, ναί υπάρχει και αυτό!). Η αγάπη θα έρθει να με βρεί όπου κι αν είμαι ............
- Γαμώ τες κρυψώνες δηλαδή ρε Αυξεντίου! Έτσι σου πεν ο παπάκης; Κάτσε! Disney είπες; Χμ .... Δηλαδή:
  • Τη Χιονάτη σε freak show, να μένει με 7 άντρες.
  • Την άλλην την τζοιμισμένη την αμπάλατη που ετρυπήθηκεν μόνη της με το αδράκτι τζιαι ελιποθύμησεν για χρόνια.
  • Τη Σταχτοπούττα (έλα, πες το δυνατά χρυσό μου, μην ντρέπεσαι, όλοι μας το λέγαμε από την κούνια) να χάννει παπούtchια όντας στρακόττον που την έξοδο.
  • Την Κοκκινομουννίτσα που εξεπόρτιζεν μόνη της μέσα στα δάση και φλέρταρε ασύστολα με αγνώστους.
  • Τη μικρή γοργόνα: Βυζάκια έξω λοιπόν και μάλλαν μακράν για να τα κρύφκει. Σκέφτου να θέλεις να ανοίξεις τα πόθκια σου δηλαδή τζιαι να 'σαι γοργόνα ........
  • Την Αλίκη στη Χώρα των Τεράτων: Magic mushrooms λαλώ σου, τζιαι θωρείς τα ούλλα πιο μεγάλα!
  • Τον κλέφτη τον Αλαντίν με τη Γιασεμίνα να βολτάρουν επάνω σε χαλιά, σε μαγικά χαλιά και σύντομα να γίνονται έμπνευση του ΛΕΠΑ.
  • Την Πριγκίπισσα που είχε βίτσια με αμφίβια.......... Γλωσσόφιλο ρε φίλε σε βάτραχο;;;
  • Τον Πινόκιο να λέει ψέματα και να καυλώνει η μύτη του, γιατί δεν έχει πουλί.
  • Τον Mickey Mouse σε περιπέτειες, με μια Minnie με μίνι, να μιλά πιο καυλέ και απ'την Πετρούλα.
Βέβαια, είχαν όλα αίσιο τέλος ... Eν καλά να πιστεύκεις σε κάτι, ας εν τζιαι σε παραμύθκια, αλλά λείπει σου το manual! Ένναιν εσύ που φταίεις όμως, εν ο Disney τζιαι οι μαλακίες του πριγκίπισσά μου!

Λαλεί μου ο άλλος: - Θα πρέπει να σταματήσω τη φιλία μας, γιατί είσαι εμπόδιο στη σχέση μου.
- Γιατί, θες να με πηδήξεις; 

Γράφει η άλλη στο φατσοβιβλίο στα πολλά άλλα που γράφει: "Ποιος ο λόγος να έχεις χέρια, αν δεν είναι για αγκαλιές;"
- Για να κάμω εμετό που τούτα που γράφεις! Θέλεις τζ'άλλα; Για να τρώεις ας πούμεν; Τζιαι μεν μου πείς εν έχω συναισθήματα! Που τον τζιαιρόν που άλλαξεν ο τζιαιρός τζιαι πιάνω την αίσθηση πως δεν θα έχουμε Χριστούγεννα α λα Αστράλια, πεινώ συνέχεια!


Λαλεί της κορούς ο άλλος: - Αρέσκεις μου τόσο πολλά, που εν ηξέρω αν πρέπει να έρτουμε πιο κοντά.
- Γιατί, φοάσαι μεν δεις καμιάν ατέλεια τζιαι ξι-αρέσει σου; Σκέφτου να μεν σ'άρεσκε δηλαδή..... Ή μήπως είσαι μαλάκας, γιατί τον κάμνεις ολοίδιον; Μας τα παν κι άλλοι αυτά!


- Κάνω performance art εγώ, επι πληρωμής, ακόμα και σε κηδείες!
- Γοτ-δα-φακ; Τί ακριβώς κάνεις ρα Marina Abramovich Ttakkourimeni; Κτυπίεσαι στα φέρετρα τζιαι παουρίζεις σαν άλλη Λιού ( Liu-Jun-Lin) οξά κάμνεις την πεθαμένη, για να νιώσεις και αυτήν την εμπειρία; Κοίτα, για επάγγελμα μοιρολογίστρας, δεν κακό, η ταρίφα ανέβηκε 600ευρωπουλλάκια. Για τέχνην όμως, εν το λαλείς ....... Εν κοντά η Αθαλάσσα, μεν φοάσαι!

Με μουσική υπόκρουση, για ένα ολοκληρωμένο πακκέττο εικαστικής παρέμβασης στην κηδεία σας!

Λαλεί η διευθύντρια στην τηλεόραση για την υπόθεση ειδικού σχολείου που εξηάσασιν για ώρες μωρό με ειδικές ανάγκες στες τουαλέττες τζιαι επήαν για εκδρομή: - Η υπόθεση διερευνάται, σας διαβεβαιώ ότι θα εξεταστεί και πως το σχολείο μας είναι ένα από τα καλύτερα!
- Μόνο αυτό έχεις να πείς μωρή μην το συνεχίσω; Έπρεπε να απολογηθείς δημοσίως! Τί να διερευνήσεις; Ξεκίνα απέλυε κόσμο ή κλείσε το σχολείο, γιατί τούτο που έγινε ήταν πολλά σοβαρό. Αν εγίνετουν τούτο το πράμα στο εξωτερικά, θα εκλείαν το σχολείο που την ίδιαν ώρα, ούτε διερεύνηση ούτε τίποτε. Να αναφέρουμε ότι το σχολείο είχε και προηγούμενα περιστατικά και ακόμα λειτουργεί! Αν σου εδώκαν ένα χάος κούκλα μου τζιαι εν ευθύνεσαι εσύ άμεσα, ή σάστο ή παρέτα! Δεν μετράτε τα κοπελλούθκια πριν πάτε εκδρομή; Δαμέ ακόμα τζιαι στο Λύκειο με "κανονικά" κοπελλούθκια τζιαι επαίρναν παρουσίες τζιαι εμετρούσαν μας πριν μπούμε στο λεοφωρείο. Σκάσε, μεν μιλάς!

Είμαι στο Jumbo Λευκωσίας. Γυρεύκω τζιέρρατα για το Halloween. Γυρεύκει αλλο μιά δίπλα μου. Τα τζιέρρατα μπροστά μας. Θωρεί με που πάνω ως κάτω τζιαι σηκώνει το φρύδι της. Παίζει το όμορφη τζιαι μοιραία, τινάσσει τζιαι το μαλλίν: 
- Δουλεύκεις δαμέ; Πε μου, πού είναι τα τζιερρατούθκια; (Προσπαθεί να καλαμαρίσει αλλά εν της περνά, antagonistic bi-a-tch που νόμιζε το σχόλιό της ήταν υποτιμητικό!)
- Πόθθεν το κατάλαβες; Που το κουστούμι της δουλειάς τζιαι τα τακκούνια γιατί μου αρέσκει να κάμνω πασαρέλλα στους διαδρόμους του Jumbo, ενώ σκύβω σέξυ να τακτοποιώ πράματα στα ράφκια; Δαμέ μπροστά σου τα τζιέρρατα. Τα τζιέρρατα τα κλωστρά εν που την άλλην πάντα!
Μισώ το Jumbo! (Τούτο εν ποστ που μόνο του, next time). Είδα τζιαι τη διαφήμισην  την καινούρια ..... Άμα σας λαλώ ζωή σαν τσόντα ....... τζιαι με μαύρον μέσα!

-Βρήκα το κλειδί της καρδιάς σου! Εννα σε ξεκλειδώσω, που εννα μου πάεις ...
- Της πόρτας ήβρες το; Γιατί εκατουρήθηκα τζιαι εννα σπάσει η φούσκα μου!!!

- Μου χαρίζεις το ονοματάκι σου;
- Αν σου το χαρίσω, εγώ τί εννα 'χω μετά, μόνο επίθετο;



- Κύπρια;
- Άτε ρε, πού το ήβρες; Παίζει τζιαι Τουρκάλλα, Σουηδέζα, Εγγλέζα, Ρωσσίδα ... τόσες ράτσες επεράσαν που δαμέ. Ξέρω 'γω τί εκάμναν οι προγόνοι μου τζιαι πώς εξελίχτηκεν το DNA μου;

- Η σιωπή μου προς απάντησή σου!
- Ώπα ρε Σωκράτη, ευτυχώς γιατί εσκέφτουμουν πότε εννα φκάλεις φάουσαν να πνάσει η κκελλέ μου!



Εν ηξέρω αν ακούομαι ρηχή γυνή ή πελλαμένη ή τζιαι τα θκυό, αλλά: JESUS! 
(Οξύμωρο να το ακούεις που έναν θκιάολον, αλλά άτε!)








Sunday 9 October 2016

Ζωή σαν Τσόντα

Τελικά η ζωή εν ωραία ..... γεμάτη περιπέτειες τζιαι εμπειρίες! Ένναιν;
Κάθομαι με τον καφέ μου έξω στη βεράντα με το πρώτο πρωινό τσιγάρο. Ένναιν τόσο χάλια οι Κυριακές τελικά! Απόλυτη σιωπή, ούλλοι τζιοιμούνται ακόμα ή λείπουν που την πόλη. Ακούω μόνο τα πουλλούθκια πάνω στα δέντρα τζιαι μυρίζω τον βασιλικό στη βεράντα. Εν ωραία τούτη η στιγμή .......... Σκέφτουμαι τις εμπειρίες του μήνα. Ένιωθα down town τούντον τζιαιρό .....  Τζιαι όποτε ππέφτω σε έτσι φάσεις, πάντα γίνεται κάτι να με συνεφέρει! Γι'αυτό εν ωραία η ζωή ........ τζιαι εν τζιαμέ που ξυπνάς με όρεξη να συνεχίσεις!

1. Εκαύλιασα έναν τύπο στο αυτοκίνητο τες προάλλες, γιατί έπαιζεν πουρού νον στοπ τζιαι ήταν μες τον κώλο μου επίτηδες, γιατί έθελε να κλώσει όπως τζιαι 'γω, όπως τζιαι τα  άλλα θκυό αυτοκίνητα μπροστά μου, αλλά είshιεν κίνησην. Βλέπεις, ήταν ο μόνος που εβιάζετουν τζιαι 'γω εν είχα φτερά να πετάσω να προσπεράσω τους άλλους ή εν του έκαμα τον τροχονόμο να φκώ που το αυτοκίνητο να σταματήσω τα ανερχόμενα  για να κλώσει, γιατί ανήκει του ο δρόμος! Είπεν μου να το μπήξω στον κώλο μου. Απάντησά του πως μπορεί να μ'αρέσει γιαυτό να το μπήξει τζιείνος στον δικό του, πέρκει αποκτήσει φτερά. Εχασκιάστηκεν τζιαι ανέπτυξε να φύει. Αν εκατέβαινεν ήταν να παίξουμε ξύλο τζιαι εν έκαμα ποττέ μου έτσι πράμα! Πάντα αδιαφορώ ή χασκογελώ. Εγώ έφκαλά τα πάνω του τζιαι εκτονώθηκα, τζιείνος έφκαλέν τα πάνω μου τζιαι εκτονώθηκεν. Μετά που λλία μέτρα, ο μπροστινός μου καρφώνεται στο πεζοδρόμιο! Μετά που λλία μέτρα, άλλος έρκεται κατά πάνω μου, γιατί έγραφεν μύνημα στο κινητό! Ούτε συγνώμη εν είπεν, συνεχίζει να γράφει στο κινητό τζιαι ξετιμάζει τον ο δίπλα του! Εν ήταν καλή οδική μέρα!

2. Εμάλλωσα για πρώτη φορά για τα πολιτικά σε συζήτηση! Πιο je m'en fous άνθρωπο για τα πολιτικά εν έshιει κακώς ή καλώς, αλλά εφκύκα που τα ρούχα μου. Εν μπορώ να με κατηγορούν, να μεν με αφήνουν να μιλήσω επειδή διαφωνούν με τες απόψεις μου, ενώ ρωτούν τες τζιαι να με ξετιμάζουν! Στην ουσία ο καυκάς εν ήταν για τα πολιτικά αλλά για τη συμπεριφορά! Έμπηξα παουρκές στα πολλά επίθετα που έφαα στα μούτρα μου αλλά στην ουσία, τί εκατάλαβα; Απλά έφκαλά τα πάνω τους! Πήρα μια ελληνική σημαία για δώρο, γιατί πάνω απ'όλα είμαστε Έλληνες! Ήθελα να τους την μπήξω στα μμάθκια με την ευχή να αρκέψουν να θωρούν μπροστά τους τζιαι να σέβονται τις απόψεις των άλλων, έστω αν διαφωνούν ή αν δεν τες ασπάζονται. Εγώ αφήνω τους ανθρώπους να εκφράζονται ελεύθερα, να δηλώνουν ό,τι θέλουν τζιαι όπως νιώθουν, θαυμάζω το θέμας τούτο που νιώθουν ότι ανήκουν κάπου τζιαι υποστηρίζουν τα πιστεύκω τους. Αλλά πρέπει να συμφωνώ με τα πιστεύκω τους τζιαι να ανέχομαι προσβολές επειδή απλά τόλμησα να διαφωνήσω; Πρέπει να ντρέπομαι γι'αυτό!

3. Άλλη μέρα κολλά μου κάποιος στο περίπτερο, μέρα μεσημέρι. Χαμογελώ ευγενικά τζιαι δεν απαντώ τζιαι φεύκω. Παίζει το τηλέφωνο τζιαι μιλώ. Νιώθω κάποιον να με ακολουθεί. Μπαίνω στο αυτοκίνητο να τελειώσω το τηλέφωνο τζιαι να ξεκινήσω τη μεγάλη μου διαδρομή. Τακτοποιώ ταυτόχρονα τα πράματα του περιπτέρου - θέλει κατάστα η διαδρομή! Κτυπά μου το παράθυρο τζιαι μιλά μου, όι ότι μιλώ στο τηλέφωνο. Γεναίτζιες τζιαι multitasking τζιαι μαλακίες σκέφτουμαι! Πρήζει με χυδαία, άρκεψα να φοούμαι. Λαλώ του μιλώ στο τηλέφωνο. Κάμνει να μου ανοίξει την πόρτα να μπεί μέσα. Κλειδώνω αυτόματα. Μπήω του την παουρκά : "ΜΙΛΩ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΕ ΜΟΥ!" τζιαι φεύκω πατημένη! Έφκαλά τα πάνω του! Που την άλλη η χυδαιότητα τζιαι η έλλειψη σεβασμού από έναν πιθανόν Δράκο της Ακρoπόλεως, ίσως τζιαι να άξιζαν να κατεβώ να τον σαπίσω στο ξύλο!

4. Άλλη μέρα, φίλος μου διερωτάται γιατί δεν γυρίζω πορνό! Κάμνω εικόνα να τον κλωτσήσω στ'αρχίδια τζιαι να μείνει ανίκανος για χρόνια! Γιατί εν γυρίζεις εσύ τζιαι το στρέφεις πάνω μου λαλώ εγώ; Επειδή είσαι σέξυ λαλεί μου, εκπέμπεις καύλα τζιαι θα φκάλεις πολλά λεφτά! Ήταν ο λόγος που απέρριψα φωτογράφιση σε αντρικό περιοδικό - οκ, χωρίς το σεξ, τζιαι το ήξερε τζιαι ήταν μαζί μου - τάχα! Να τα χέσω τζιαι τα λεφτά τζιαι σένα, βλάκα των προαστίων! Εν θέλω να του ξαναμιλήσω. Έφκαλά τα πάνω του! Μα.... ήταν αστείο! Ήταν ο τρόπος του να μου δείξει θαυμασμό ..... τζιαι μένα ο τρόπος μου να κάμω εμετό ούλλα μου τα νεύρα. Σαν μου μιλά, φλερτάρει με ο απέναντι κανονικά! Φυσά μου καπνό, χαμογελά μου τζιαι μιτσοκαμμά μου! Ήταν να φκάλω λεφτά σίουρα!  Εσπάρκωσεν η Κύπρος μου φαίνεται .......................

Ανασηκώνομαι, τα αντιστρέφω σε θετικά, σαν μικρά ηλεκτροσόκ ντοπαρίσματος, ανήψωσης ηθικού και μαλακίες. Ναί, δουλεύκει! Τούτα ούλλα τάχα εγίναν για έναν λόγο, ένναιν; Να μάθω; Έμαθα (!): Η ζωή εν μια διαδρομή στο πάνω - κάτω, γεμάτη περιπέτειες, εμπειρίες, μαθήματα: Η ζωή εν μια τσόντα!


 .............................................................................................



Εμφανίζεται ένας 50ρης απέναντι. Παίζει με το τηλεκατευθυνόμενο αυτοκινητούιν του, προσπαθεί να το τζυλήσει μέσα στα χώματα τζιαι πουκουππά το συνέχεια. Δυσπιρκά αλλά επιμένει! Βρίσκω το αστείο. Που ήμουν μιtchιά έκαμνά το πολλά εύκολα με drifts, όι μόνο απλά να τζυλά σε ανώμαλα πεδία. Σκέφτομαι πόση ανωμαλία υπάρχει γυρόν μου! Μπορεί να επηρεάστηκε που το Ράλλι........ έshιει πλάκα, at least he has a hobby!